Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Koronapassikäytäntö Kuopion Musiikkikeskuksessa

Facebook Twitter

Julkaistu 09.12.2021 klo 13:28

Itä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt 6.12.-27.12. yli 100 henkilön yleisötilaisuudet, joissa osallistujille ei ole määritelty istumapaikkoja tai kyse on yhteislaulutilaisuuksista. Vaihtoehtona rajoituksille on koronatodistuksen esittämisen edellyttäminen osallistujilta.

Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa ko. ajankohtana osallistujille pystytään osoittamaan omat istumapaikat, eikä tilaisuuksissa ole yhteislaulua, joten aluehallintoviraston kielto ei koske Musiikkikeskuksen tilaisuuksia. Näin ollen Musiikkikeskuksen tilaisuuksissa ei ole käytössä koronapassia toistaiseksi.

Kuopion Musiikkikeskus seuraa aluehallintoviranomaisen ohjeita ja reagoi niihin viipymättä. Musiikkikeskuksella on valmius ottaa koronapassi käyttöön välittömästi. Asiakkaita pyydetään varautumaan siihen, että koronapassi voi tulla käyttöön nopeastikin rajoitusten muuttuessa.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: