Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Konserttisalin koko kapasiteetti saadaan käyttöön Kuopion Musiikkikeskuksessa 1.10. alkaen

Facebook Twitter

Julkaistu 29.09.2021 klo 15:45

Tapahtumissa ohjataan yleisöä ja suositellaan maskin käyttöä edelleen

Koko Konserttisalin kapasiteetti avataan Kuopion Musiikkikeskuksessa yleisön käyttöön 1.10. alkaen. Käytäntö perustuu tartuntatautiviranomaisten päätökseen ja on linjassa valtakunnallisen käytännön kanssa vähäisen riskin tapahtumissa. Tapahtumat järjestetään edelleen Kuopion Musiikkikeskuksessa terveysturvallisesti. Henkilökunta ohjaa yleisöä paikan päällä, ja voimassa on vahva maskisuositus.

Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalin kapasiteetti nousee 75 prosentista sataan lokakuun alusta alkaen. Alueen tartuntatautiviranomaiset ovat vahvistaneet rajoitetun kapasiteetin avaamisen. Käytäntö on linjassa rajoitusten purkamisen kanssa pääkaupunkiseudulla 1.10. alkaen. Konserttisalissa järjestettävät konsertit ja tapahtumat voidaan katsoa riskitasoltaan mataliksi.

Tapahtumat järjestetään edelleen Kuopion Musiikkikeskuksessa terveysturvallisuus edellä ja viranomaisohjeiden mukaan. Voimassa on vahva maskisuositus, ja henkilökunta ohjaa yleisöä paikan päällä. Mikäli maski on unohtunut, pyydämme olemaan yhteydessä henkilökuntaamme. Muistutamme asiakkaita edelleen käsi- ja yskimishygieniasta.

Kuopion kaupunginorkesterin konserteissa käytössä on syyskauden ajan numeroimattomat paikat. Muissa tapahtumissa käytäntö vaihtelee tapauskohtaisesti.

Esitysten yhteydessä takit voi viedä mukana saliin toistaiseksi. Mikäli mukana on isompi laukku, reppu tai sateenvarjo, ne voi jättää narikkaan säilytykseen. Narikka on maksuton toistaiseksi.

Sairastapauksessa Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen voi perua liput konserttipäivänä viimeistään tuntia ennen esityksen alkua. Lippupalautusten sijaan suosittelemme vaihtamaan liput lahjakorttiin.

Tämän viikon torstaina 30.9. Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettävässä Kuopion kaupunginorkesterin konsertissa taitonsa näyttää ranskalaisviulisti David Grimal, joka toimii konsertin solistina ja liidaajana. Konsertin ohjelmassa soivat viulukirjallisuuden helmet ja virtuoosikappaleet: Maurice Ravelin näyttävä Tzigane, Ernest Chaussonin runollinen Poème sekä George Enescun nostalginen Caprice Roumain.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: