Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kerro mielipiteesi konserttikäynnistä Kuopion kaupunginorkesterin kävijätutkimuksessa

Facebook Twitter

Julkaistu 20.04.2023 klo 11:06

Vastaamalla voi vaikuttaa sekä osallistua samalla mm. lippupalkintojen arvontaan

Kuopion kaupunginorkesteri toteuttaa Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n organisoiman valtakunnallisen kävijätutkimuksen 1.3.-30.4.2023. Kyselyllä kartoitetaan mm. yleisön tyytyväisyyttä ja näkemyksiä konserttikäynnistä sekä toiveita orkesterin toimintaan liittyen. Kyselyyn voi vastata sähköisesti tai vaihtoehtoisesti paperilomakkeella. Osallistujien ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan Kuopion kaupunginorkesterin lippupalkintoja sekä kaupunginorkesterin pienyhtyeen kotikonsertti.

Kuopion kaupunginorkesterin kävijätutkimus on käynnistynyt, ja siihen voi osallistua vastaamalla sähköiseen kyselyyn osoitteessa: vastaa.innolink.fi/kuopio/

Kyselyyn voi myös vastata paperilomakkeella, joita on jaossa Kuopion Musiikkikeskuksessa 1.3. alkaen. Kävijäkysely on avoinna 30.4.2023 saakka. Vastanneiden kesken arvotaan kaksi lippu- ja väliaikatarjoilupakettia Kuopion kaupunginorkesterin syksyn 2023 konsertteihin sekä kaupunginorkesterin pienyhtyeen kotikonsertti Kuopion alueella. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kysely on osa Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n organisoimaa kävijätutkimusta jäsenorkestereilleen. Kevään 2023 aikana järjestetään myös ei-kävijä -tutkimus paneelina henkilöille, jotka eivät käy konserteissa. Tutkimusten toteutuksesta vastaa Innolink Research Oy. Edellisen kerran sinfoniaorkestereiden yhteiset kävijä- ja ei-kävijä -tutkimukset toteutettiin vuonna 2018.

Kuunteluhaaste haastaa kokemaan konserttielämyksiä

Kevään 2023 aikana on mahdollista osallistua myös Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n ja sen jäsenorkesterien yhteiseen valtakunnalliseen Kuunteluhaasteeseen, johon voi osallistua sekä musiikkia kuuntelemalla että käymällä konserteissa. Kenelle tahansa orkesterimusiikista ja
-konserteista kiinnostuneelle suunnattu haaste sisältää yhteensä 30 kohtaa, joiden avulla kuulija haastetaan kokemaan konserttielämyksiä yksin tai yhdessä perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa, tutkimaan musiikkisuhdettaan ja löytämään myös uutta kuunneltavaa tai virkistämään mieltään jo tuttujen soivien suosikkien parissa. Haaste edellyttää vain avointa mieltä ja halua kokea musiikkia.

Kuunteluhaaste löytyy Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n kotisivuilta. Kaikki haasteeseen osallistuneet voivat ladata itselleen Kuunteluhaasteen kultaisen tai hopeisen diplomin ja jakaa sen sosiaalisen median kanavissa. Somessa voi myös jakaa omia oivalluksia, kokemuksia ja konsertti- tai kuunteluvinkkejä tunnisteilla #kuunteluhaaste @kuopionkaupunginorkesteri. Kuopion kaupunginorkesteri tarjoaa Kuunteluhaaste-diplominsa sosiaalisessa mediassa jakaneille kaupunginorkesterin vapaavalintaiseen kevään 2023 Kausikonserttiin 2 vapaalippua.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

Lisätietoja Suomen sinfoniaorkesterit ry:
Toiminnanjohtaja Iiris Lehtonen, puh. 040 511 6142, iiris.lehtonen(at)sinfoniaorkesterit.fi
Viestintä- ja järjestökoordinaattori Aida Räihälä, puh. 044 989 4347, aida.raihala(at)sinfoniaorkesterit.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: