Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Katti Matikainen ja Nakkirakki seikkailevat Kuopion kaupunginorkesterin kanssa

Facebook Twitter

Julkaistu 17.10.2019 klo 15:34

Vauhdikkaassa perhekonsertissa selviää, mistä musiikissa on kyse

Torstaina 24.10. klo 18 koko perhe pääsee nauttimaan vauhdikkaista seikkailuista ja sinfoniaorkesterin soitosta, kun Kuopion kaupunginorkesterin kanssa Kuopion Musiikkikeskuksen estradille säntäävät Katti Matikainen ja Nakkirakki. Nämä Pikku Kakkosesta tutut kaverukset selvittävät konsertissa, mistä musiikissa on kyse. Orkesteria johtaa kapellimestari Jukka Myllys.

MUSII-KISSA!-konsertissa 24.10. yleisö pääsee pohtimaan yhdessä Katti Matikaisen ja Nakkirakin kanssa, tarvitaanko musiikkiin muuta kuin soittimia ja korvat, ja voiko soitto tuntua vatsassa asti. Pikku Kakkosesta tutut kaverukset tempaavat setvimisseikkailuun niin kapellimestari Jukka Myllyksen, Kuopion kaupunginorkesterin kuin yleisönkin. Vauhdikkaassa konsertissa kellutaan ääniaalloilla, ahmitaan musiikkia ja liikautellaan tunteita soiton ja laulun voimin.

Konsertissa vuorottelevat humoristinen dialogi ja kiehtova musiikki, kuten sävelet mm.  Georges Bizét’n Habanerasta, Nikolai Rimski-Korsakovin Kimalaisen lennosta, Jacques Offenbachin Can Canista ja Richard Straussin Also sprach Zarahustrasta. Tekijöiden aiempi yhteinen lastenkonsertti Katti konsertissa on täyttänyt salit useilla paikkakunnilla ja saanut yleisöltä riemastunutta palautetta.

Konserttiin ei ole ikärajaa. Sen kesto on noin 45 minuuttia, ei väliaikaa.

Konsertista nähdään myös päiväkotiesitys samana torstaina 24.10. klo 10.

Liput MUSII-KISSA!-perhekonserttiin: 20 € peruslippu / 15 € lapset alle 16v / 60 € perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta). S-Etukortilla 17 / 12 / 48 €.

Liput MUSII-KISSA!-päiväkotiesitykseen: 6 € lapsi / ohjaajat veloituksetta. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 tuntia ennen esitystä, la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: