Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Jasper Sarinko Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi aulavastaavaksi

Facebook Twitter

Julkaistu 07.08.2019 klo 10:43

Aulavastaava toimii Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi aulavastaavaksi on valittu Jasper Sarinko, joka aloitti työnsä 5.8. ensisijaisena tehtävänään Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen.  Sarinko on työskennellyt aiemmin mm. ohjelmaravintola Maximissa.

Kuopion Musiikkikeskus haki tämän vuoden huhtikuussa uutta aulavastaavaa työsuhteeseen 5.8. alkaen ensisijaisena tehtävänä Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen. Uuden aulavastaavan vastuualueeseen kuuluu lisäksi mm. orkesterijärjestäjän tehtävät.

Aulavastaavaksi valittiin kuopiolainen Jasper Sarinko, joka on työskennellyt aiemmin mm. ohjelmaravintola Maximissa ääni- ja valomiehenä sekä muissa tehtävissä. Hän on myös tehnyt ääni- ja valomiehen sijaisuuden Kuopion Musiikkikeskuksessa ja toiminut apuna talon eri tehtävissä. ”Musiikkikeskus on minulle tuttu paikka, johon on helppo tulla. Musiikkikeskuksen tekniikan tehtävien lisäksi olen toiminut talossa mm. konservatoriolla vahtimestarin sijaisena ja ravintola Kanrestan puolella keittiöapulaisena”, Sarinko kertoo monipuolisesta työkokemuksestaan.

Nuotistonhoitajana toimiminen on Saringolle uusi seikkailu. Uudessa tehtävässä hyötyä on pianonsoiton opintojen myötä hankitusta nuotinlukutaidosta. Ohjelmaravintola Maximissa työskennellessä Sarinko on saanut kokemusta monenlaisten ihmisten kohtaamisesta. ”Vahvuuteni on asiakaspalvelulähtöisyys. Olen tottunut kohtaamaan erilaisia asiakkaita ja artisteja”, hän toteaa. Sarinko odottaa pääsevänsä seuraamaan syyskauden produktioita Musiikkikeskuksessa. ”Paras fiilis on aina konsertin jälkeen, kun näkee yleisön tyytyväiset ilmeet. Silloin tietää tekevänsä työtä, jolla on oikeasti merkitystä.”

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: