Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Club for Five vie yleisön fantasiamatkalle läpi vuosikymmenten

Facebook Twitter

Julkaistu 13.10.2017 klo 10:17

Lauluyhtyeen ja Kuopion kaupunginorkesterin show’ssa 26.10. soivat elokuvien hitit

Muistatko vielä Ghostbustersin – laulatko Let It Go:ta suihkussa? Suomen parhaimmistoon kuuluva lauluyhtye Club for Five yhdistää voimansa Kuopion kaupunginorkesterin kanssa torstaina 26.10. klo 19 Fantastic Fantasy –konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa. Ainutlaatuisessa yhteisshow’ssa kuullaan fantasiaelokuvien supersuosittuja hittejä ja tunnussävelmiä läpi vuosikymmenten. Orkesteria johtaa Pessi Levanto.

Lauluyhtye Club for Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen. Yhtye on rikkonut mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voi tehdä. Club for Five on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä maailman monipuolisimmista a cappella -ryhmistä. Kuopion konsertissa yhtyeen riveissä laulavat Maija Sariola, Eeppi Ursin, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Kuopion kaupunginorkesterin ja Club for Fiven yhteisshow vie yleisön fantasian maailmaan tuttujen ja tunteikkaiden sävelien siivittämänä. Club for Five marssittaa lavalle maailmalta ja Suomesta fantasia- ja animaatioelokuvien tunnussävelmiä, joita kuullaan sekä klassisen tunnistettavassa muodossa että aivan uusina tulkintoina. Illan aikana kuullaan mm. superhitit Let It Go ja Ghostbusters. Musiikin myötä matkustetaan läpi vuosikymmenten 1930-luvulta tähän päivään. Konsertti sopiikin kaikenikäisille aikuisista lapsiin. Estradilla vierailevat mm. Pinokkio, Liisa ihmemaassa, Maija Poppanen, Aladdin, Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Peter Pan, Frozenin Elsa, Haamujengi sekä Batman, Superman ja urhea joukko muita super- ja avaruussankareita.

Konsertin johtaa kapellimestari Pessi Levanto, joka vastaa suurimmaksi osaksi myös konsertin orkesterisovituksista. Levanto on yksi Suomen eturivin elokuvasäveltäjistä ja tehnyt musiikin 15 pitkään elokuvaan ja n. 30 lyhytelokuvaan ja dokumenttiin. Hän on tällä hetkellä Suomen kysytyimpiä sovittajia ja tehnyt lukuisia sovituksia niin sinfoniaorkestereille, big bandeille, kuoroille kuin kamarikokoonpanoillekin.

Liput: 42 € permanto / 39 € parvet ja ryhmät väh. 20 hlöä / 28 € lapset alle 16v., opiskelijat, varusmiehet ja työttömät / S-Etukortilla 39 € permanto / 36 € parvet. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23), palvelunumero: 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2), palvelunumero: 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm) ma-la klo 9-19. Lisäksi Sokos Kuopio, Kuopio Info kauppakeskus Apajassa sekä Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: