Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Avoimien ovien päivänä 16.2. voi tutustua Kuopion Musiikkikeskuksen toimijoihin ja tarjontaan

Facebook Twitter

Julkaistu 09.02.2023 klo 13:53

Päivän ohjelmassa mm. musiikkiesityksiä, talokierroksia ja kaupunginorkesterin avoin harjoitus

Kuopion Musiikkikeskuksen Avoimien ovien päivä torstaina 16.2. tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ja päivän aikana päästään tutustumaan talon toimijoihin ja tarjontaan. Klo 11-15 luvassa on mm. musiikkiesityksiä, talon esittelykierroksia ja Kuopion kaupunginorkesterin avoin harjoitus. Avoimien ovien päivään on vapaa pääsy. Päivä huipentuu kaupunginorkesterin Mikä leffa? -konserttiin klo 19, johon on pääsyliput.

Kaikki Kuopion Musiikkikeskuksessa toimivat organisaatiot toivottavat musiikin ja tanssin ystävät jälleen lämpimästi tervetulleiksi Avoimien ovien päivään Kuopiosta ja kauempaakin. Klo 11-15 luvassa on monipuolista ohjelmaa mm. musiikkiesityksiä, talon esittelykierroksia sekä arvontaa ja erikoistarjouksia. Avoimien ovien päivän sisällöstä ja ohjelmatarjonnasta vastaavat kaikki talossa toimivat organisaatiot.

Avoimien ovien päivä avataan klo 11 Valohallissa, jossa on ohjelmaa klo 14 saakka. Talon opiskelijat esittävät musiikkia mm. huiluilla, uruilla, cembalolla, pianolla ja laulaen. Päivän aikana on mahdollisuus pistäytyä myös seuraamassa laulun- ja tanssinopiskelijoiden opetusta.

Talokierroksilla klo 11.15, 11.45 ja 13.15 päästään kurkistamaan kulissien taakse, ja talon kaikki portaat kierretään Kuopion konservatorion rehtorin Esko Kauppisen opastuksella klo 12.45. Klo 13 kuullaan asiaa muusikoiden työergonomiasta luennoitsijana fysioterapeutti Markku Riihinen. Kaupunginorkesterin muusikot esittelevät omaa työskentelyään klo 11.15 ja kaupunginorkesterin avoin harjoitus kuullaan klo 14. Päivän aikana esitellään myös talon toimijoiden ja taidelukio Lumitin yhteistyötä.

Tarkempi päiväohjelma julkaistaan Kuopion Musiikkikeskuksen www-sivuilla. Klo 11-15 järjestettävään ohjelmaan on vapaa pääsy.

Klo 11-14 Valohallissa on Ravintola Oodin ruokakatu, jonka ravintolateltassa kokit loihtivat lounaan annoksia. Lounaan hinta on 10,50 €.

Päivä huipentuu Kuopion kaupunginorkesterin klo 19 alkavaan Mikä leffa? -konserttiin, johon on pääsyliput.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee Avoimien ovien päivänä klo 10-19.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä kaikki Kuopion Musiikkikeskuksessa toimivat organisaatiot eli Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginorkesteri, Kuopion konservatorio, Savonia-AMK / Musiikki ja tanssi, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö sekä Ravintola Oodi (Kanresta Oy).

Liput Mikä leffa? -konserttiin: 15 € aikuiset / 4 € lapset alle 20v ja opiskelijat. Etuhinta Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2023 kausikorttiasiakkaille: 10 € (max. 2 etulippua / kausikortti). Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI / KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: