Kuopion Musiikkikeskus

 
 

NEXT EVENTS

Tekemälläsi haulla ei löytynyt tapahtumia. Klikkaamalla ”Näytä kaikki” tyylilajivalikon oikeasta reunasta saat listan kaikista lähiaikojen tapahtumistamme. Päivitämme ohjelmistoamme jatkuvasti, joten kannattaa kokeilla pian uudelleen!

Show more »

 

Ticket Sales

eLiput www.lippu.fi
Kuopio Music Centre Ticket Sales Mon-Fri from 12 to 5 until the beginning of a performance, on weekends 1 hour before the performance.
Kuopio Info Mon from 9 to 5, Tue-Thu from 9 to 4 and Fri from 9 to 3.
Sokos Kuopio Department Store on opening hours.
Lippupiste Ticket Offices around the country tel. 0600 900 900 (1,98 €/min. + local network service fee).
Kuopio City Theatre Ticket Sales on performance days 2 hours before performance, Fri from 12 to 7 and Sat from 12 to 6 tel. 0600 413143 (1,98 €/min. + local network service fee)

 

News

More news

 

Social media

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

Valtavia ulottuvuuksia
La 19.9. klo 14 Kamarimusiikkisali
Käsiohjelmat ovelta 15 /10 /2 €

@kuopionkaupunginorkesteri'n lyömäsoitinten äänenjohtaja Sho Kubota ja kitaristi Markku Laakso kantaesittävät heille omistetun Adam Vilagin teoksen Monstrous Dimensions.
#Repost @kukamus (@get_repost)
・・・
Tämän päivän VALTAVIA ULOTTUVUUKSIA -konserttiin on tullut ohjelmamuutos: Widorin sarja huilulle ja pianolle esiintyjinä Teea Karttunen ja Outi Keskinen jää pois ja sen sijaan Sayaka Kinoshiro, viulu ja Soila Häkkinen, viulu esittävät Bartokin duoja. Konsertti tänään klo 14 Kuopion Musiikkikeskuksella, yleisöä otetaan sisään 60 henkeä. @kuopionmusiikkikeskus @kuopionkaupunginorkesteri
...

Luonnon voimat jylläävät tänään niin ulkona kuin konserttisalissa. Meillä on lämmintä, kuivaa ja turvallista - ja ennen kaikkea Kuopion kaupunginorkesteri tarjoilee myskyisen päivän päätteeksi uljasta ja tunteikasta musiikkia, jonka pariin kannattaa pysähtyä. Kapellimestarikin saapui jo kuukausi sitten Suomeen varmistaakseen, että voi tulla #turvallisesti johtamaan orkesteria Kuopioon.
#Repost @kuopionkaupunginorkesteri (@get_repost)
・・・
Uusi uljas konserttiviikko on meneillään - on aivan upeaa ja palkitsevaa soittaa livenä yleisön edessä! Näitä hetkiä on kaivattu ja nyt se on onneksi mahdollista eli nautitaan siitä puolin ja toisin. Tällä viikolla aloitamme Beethovenin 250v-juhlavuoden kunniaksi sävelrikkaan ja monivivahteisen matkan mestarisäveltäjän teoksiin. Torstain 17.9. klo 19 Luonnon ja liikkeen voima -konsertin johtaa kapellimestari Eugene Tzigane.

Alkusoittona kuultava Grażyna Bacewiczin konsertto on yksi 1900-luvun kiinnostavimmista puolalaisista teoksista. Beethovenin 6. sinfonia ylistää luonnon voimaa ja elämäniloa.

Tervetuloa nauttimaan turvallisesti konserteistamme! Osta liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta. Myynti myös @kuopionmusiikkikeskus Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Kuopion kaupunginteatteri.
#kuopionkaupunginorkesteri #sinunorkesterisi
...

#Repost @ravintolaoodi (@get_repost)
・・・
Oodin lounaalla tänään keskiviikkona 17.9.
Chili Con Carnea & Yrttiriisiä 🌶🌶🌶
Kikherne-gumboa
Hinta 10€, serviisi klo 11-14 ✌️
@kuopionmusiikkikeskus
#lounas
#hyväruokaparempimieli
...

Kamus-kvartetti esittää 1.-4.10. kuuden konsertin sarjassa kaikki Beethovenin jousikvartetot. Konsertit juontaa Minna Lindgren. Nauti koko sarja yhden viikonlopun aikana tai valitse suosikkisi.

Pe 2.10. klo 18.15 Etkot Valohallissa Minna Lindgrenin juontamana.

La 3.10. klo 12 @ravintolaoodi'n brunssi.

Lunasta liput ajoissa ennakkoon www.lippu.fi.

Huom! Pakettien myynti Musiikkikeskus, Kuopio Info ja Kuopion kaupunginteatteri (paketit ei saatavilla verkkokaupasta)

#Repost @beethoveneffect (@get_repost)
・・・
Beethoven Effect à la @kamusquartet & Minna Lindgren - tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä @kuopionmusiikkikeskus @kukamus #kulttuurirahastontuella @kulttuurirahasto #alfredkordelininsäätiö #mes #beethoven #beethoven250 #stringquartet #jousikvartetti #kamus
...

 
 

Sinun talosi – sinun tapahtumasi

 

Suomen kokoustalojen eliittiä

Kuopion Musiikkikeskus on kokous- ja kongressikeskus, jonka monipuoliset tilat muuntautuvat tilaisuuden luonteen ja asiakkaiden toiveiden mukaisiksi - oli kyse sitten pienempimuotoisesta seminaarista tai mittavasta kansainvälisestä konferenssista näyttelyineen. Tilavaihtoehtoja löytyy 1000 hengen Konserttisalista esimerkiksi 132-paikkaiseen Auditorioon tai 40 hengen Valokabinettiin.

Tutustu tiloihimme »

 

Maakunnan musiikkielämän sydän

Talon sydän, 1064-paikkainen Konserttisali, on esiintyvien taiteilijoiden unelma ja edustava juhlatila. Talossa esiintyvät niin Suomen musiikkikentän kärkiartistit, stand up -koomikoiden parhaimmisto, tanssin ammattilaiset kuin paikalliset harrastajakokoonpanot. Myös monet muut talon tilat soveltuvat erinomaisesti erikokoisten esiintyjäryhmien käyttöön ja erilaisiin yleisötapahtumiin.

Read more »

 

Paketit 2017

Suunnitteletko kansainvälisen kongressin, koulutuspäivän, näyttelyn tai yritysjuhlan järjestämistä Kuopion Musiikkikeskuksessa? Helpottaaksemme sinun työtäsi ja suunnittelun aloittamista, olemme laatineet esimerkkipaketteja.

Tutustu paketteihin »

 

Sinun talosi – sinun tulevaisuutesi

SIBELIUS-AKATEMIA | SAVONIA-AMK | KUOPION KONSERVATORIO

 

Kuopion konservatorio

Vuonna 1954 perustettu Kuopion konservatorio on Suomen suurin ja monipuolisin musiikki- ja tanssioppilaitos, joka antaa musiikin ja tanssin perusopetusta sekä musiikkialan ammatillista koulutusta. Musiikin ja tanssin perusopetuksen piirissä on yhteensä noin 2550 eri-ikäistä lasta ja nuorta Pohjois-Savossa. Opinnot musiikkialan perustutkintoon johtavassa toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa voivat painottua klassiseen tai rytmimusiikkiin (muusikko) sekä musiikkiteknologiaan.

Read more »

 

Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö

Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö kouluttaa opiskelijoita musiikkipedagogeiksi (klassinen tai rytmimusiikki) ja tanssinopettajiksi. Musitalla on mahdollisuus suorittaa myös Taidepedagogin ylempi korkeakoulututkinto. Uutena koulutuksena tammikuulla 2018 aloitamme Yhteisömuusikon erikoistumiskoulutuksen. Musiikin ja tanssin yksikössä on noin 220 opiskelijaa.

Read more »

 

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö kouluttaa kirkkomusiikin ammattilaisia. Kanttorikoulutusta on Kuopiossa annettu jo vuodesta 1960. Työelämään siirryttyään valmistunut kirkkomuusikko on osa suomalaisten arkea: hän on monipuolinen soittaja, laulaja ja kuoronjohtaja, ja monilla paikkakunnilla ainut ammattimuusikko. Kirkkomusiikin ja urkujen aineryhmä toimii myös Helsingissä.

Read more »

 

OUR PARTNERS
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: