Palvelut

PALVELEVA MUSIIKKIKESKUS

Kuopion Musiikkikeskuksen tilat ja toiminnot on suunniteltu palvelemaan hyvin laajaa ja moninaista käyttäjäkuntaa. Heidän joukossaan ovat edustettuina seminaarien, kokousten ja kongressien järjestäjät, eri alojen taiteilijat sekä heidän kiertueidensa toteutuksesta vastaavien ohjelmatoimistojen edustajat. Yhden merkittävimmistä käyttäjäryhmistä muodostavat luonnollisesti kokousten ja kongressien osanottajat sekä talon monipuolisesta ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta nauttivat, eri-ikäiset yleisön edustajat maakunnasta ja sen ulkopuolelta. Talossa vierailee vuosittain 100.000 – 150.000 kävijää. Lisäksi talon palveluja hyödyntävät monipuolisesti talossa toimivien kolmen taidealan oppilaitoksen henkilökunta ja opiskelijat.

 

Kuopion Musiikkikeskukseen ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilöstö yhteistyössä yhteistyökumppaneidensa kanssa pitää huolen siitä, että talon palvelut ovat riittävän monipuoliset, ajanmukaiset ja tasokkaat sekä ottavat erilaisten asiakasryhmien tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. Toivomme, että asiakkaamme tuntevat itsensä tervetulleiksi ja huomioiduiksi heti sisään astuessaan.

 

Tilaisuuksien onnistumisen takaa Kuopion Musiikkikeskuksen sekä ravintoloitsijamme, Kanresta Oy:n osaava henkilökunta. Aito halu erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen ja muuntuvien toiveiden täyttämiseen, vuosien kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito sekä talon perusteellinen tuntemus takaavat tilaisuuksiin tahdikkuutta ja toimivuutta.

 

Intiimisti tai isosti, viihteellisesti tai asialinjalla – asiakkaan toiveiden pohjalta henkilökuntamme räätälöi tekniset puitteet ja luo tilaisuuden tunnelman arkeen tai juhlaan.

 

 

 

Ota yhteyttä